Esti confuza si nu mai stii exact ce simti si ce se intampla cu relatia ta?

Te rog  sa iti dai cel putin 3 argumente pentru care merita sa suporti frustrarea ca ai ajuns sa decida altcineva pentru tine, sa aleaga altcineva pentru tine, sa iti spuna altcineva ce iti doresti si ce iti place, sa traiesti langa un astfel de barbat. Banuiesc ca inc te mai gadesti la acele cel putin 3 argumente si nu le-ai gasit inca. Sau ai gasit cliseul”il iubesc”, „avem atata timp impreuna, e ciudat sa te trezesti singura dintr-o data”, „sunt dependenta financiar de el”.

Daca te regasesti in cliseele amintite inseamna ca deja te-ai afundat prea mult intr-o relatie nociva care te-a derealizat si depersonalizat pana la dependenta. Existi numai prin el. Tu nu mai esti. Daca inca mai cauti 3 argumente, atunci e evident ca deja esti constienta de situatia in car te afli si ai un plan pentru a pleca din obisnuinta care nu iti aduce nimic bun. Oricum, in ambele cazuri, sugestia e aceeasi: incepe sa actionezi astazi! Habar nu ai cate surprize ascunde ziua de maine iar tu nu ai libertatea de a le intampina.

Citeste si...  Secretele femeilor

Esti confuza?

Cum ar fi ca de maine sa fii libera pentru a face tot ce iti palce, pentru a merge unde iti palce, pentru a fi tratata asa cum iti doresti, pentru a prmi ce ai nevoie? Si Cum ar fi sa te eliberezi de sentimentul apasator de frustrare si neputinta care te-a coplesit stapanindu-te atata vreme?Imagineaza-ti cat de bine ar fi ca de acum ianinte sa t trezesti incarcata cu energie pozitiva, sa nu mai traiesti cu teama izbucnirii unei noi discutii aprinse sau cu teama ca faci ceva gresit ce l-ar putea deranja si te-ar ameninta din nou cu abandonul. Gandeste-te cum ar fi ca de maine sa nu te mai gandesti cum sa te porti pentru a fi pe placul cuiva si pur si simplu sa fii tu, admirata si iubita de cineva toccmai pentru ca esti ceea ce esti?