Interventii estetice minim invazive sau make-up? Ce varianta alegem atunci cand ne dorim schimbari la nivelul fizionomiei? Pentru prima data aceste doua domenii, care la prima vedere poate ca nu au nimic in comun, se intersecteaza in cadrul unui congres la nivel national, la care au participat peste 200 de medici. Orice femeie care isi doreste o schimbare sau sa-si puna in valoarea trasaturile naturale, apeleaza in general fie la o transformare prin make-up sau la diferite procedee de estetica medicala.

Mirela Vescan, cea mai notabila voce din domeniul make-upului, vorbeste despre transformarea fetei prin machiaj si cat de important este tenul hidratat si sanatos pentru reusita acestei tehnici.

„50% din reusita unui machiaj este data de baza de machiaj, iar pentru o baza buna, avem nevoie ca pielea sa fie sanatoasa. De aceea orice femeie trebuie sa mearga la dermacosmetica, sa aiba un ten extrem de hidratat si sanatos, pentru ca make-up artistul sa obtina 100% din potentialul machiajului. Desigur ca dupa curatare si hidratare se pot face proceduri de redensificare, fillere sau usoara volumetrie, cat mai naturala. Machiajul a evoluat foarte mult in ultimii ani din cauza retehnologizarii producatorilor de machiaje si cresterii rezolutiei aparatelor de filmare, de aceea avem nevoie atat de produse care sa sigilize foarte bine machiajul, dar si de o piele foarte bine pregatita”, a explicat Mirela Vescan.

Pentru a putea pune in valoare machiajul si naturaletea, trendul absolut nu doar in domeniul frumusetii, ci si al esteticii medicale, este nevoie de o pielea cat mai sanatoasa si ingrijita, ce se poate obtine cu ajutorul celor mai moderne proceduri estetice. In cadrul congresului STB Expert Day, medici esteticieni renumiti international au oferit demonstratii practice, promovand naturaletea si estetica dinamica, prin care chipul isi pastreaza mobilitatea.

Cel mai cunoscut medic de la Cannes, Herve Padey a realizat in tandem cu Mirela Vescan workshopul despre puterea de transformare a fetei prin interventii estetice versus machiaj, aducand in prim plan noutatea absoluta Resiliant Hyaluronic Acid® (RHA) de la Teosyal, un acid hialuronic ce pur si simplu revolutioneaza modul in care ne raportam la corectia esteticii faciale, fiind prima data cand se foloseste o solutie atat de naturala prin prisma materialului folosit. In plus Dr. Stefan Lipp si Dr. Wolfgang Redka au vorbit despre tehnologii de top, prin trecerea de la simplele tratamente ale ridurilor la tratamente complexe, dedicate intregii fete.

Citeste si...  Prin ce a trecut Monica Anghel de a dus-o în pragul sinuciderii?!

Dezvoltat de Laboratoarele Teoxane, Teosyal TEOSYAL®RHA este un acid hialuronic asemanator cu cel natural, substanta pe care o avem in mod natural in organism si care are rol de captare a apei in epiderma. Este cel mai scump filler pentru restaurarea volumelor faciale, cu cel mai inalt grad de puritate, care se integreaza perfect la locul injectarii fara sa fie perceput nici vizual, nici tactil. Asadar rezultatul este foarte natural, fara ca cineva sa-si dea seama de interventie, fiind perfect pentru zonele mobile ale fetei cum sunt obrajii, pliurile nazolabiale si ale ochilor, fruntea, zona periorala.

”Publicul general are o impresie oarecum distorsionata asupra ceea ce inseamna aceste tipuri de proceduri, in mare parte din cauza rezultatelor vazute la televizor, uneori stridente. Cei mai buni medici din Europa care au participat la congres si-au pus la dispozitie cunostintele si experienta intr-un mod practic, prin injectari filmate intr-o camera alaturata si prezentate in tandem (un medic injectand, iar altul explicand), tocmai pentru a demonstra ca rezultatele depind nu doar de criteriile estetice ale pacientului si expertiza medicului, dar si de fillerul folosit”, au explicat reprezentantii See.Try.Buy Company, organizatorul congresului.

Mai mult decat un simplu congres medical, STB EXPERT DAY 2016 a fost special creat pentru medicii care doresc sa aplice informatiile teoretice prin demonstratii concrete ale celor mai noi proceduri estetice. Alaturi de medicii experti din strainatate, informatiile au fost structurate in mai multe workshop-uri de specialitate:

• Noua gama Teosyal RHA (fillere) si dispozitivul Teosyal Pen dublate de demonstratii de injectari,
• Laserul Cynosure Cynergie: standardul cel mai ridicat din domeniul laserelor pentru tratamentele leziunilor vasculare, pigmentare si non-pigmentare, fara incidente si efecte secundare
• Sistemul Visia Canfield care capteaza imaginile faciale prin randari 3D, analize comparative si cantitative care pot fi folosite pentru realizarea planurilor de tratament personalizate si urmarite in timp).