Andreea Esca este una dintre cele mai indragite vedete de la noi si figura emblematica a stirilor Pro tv. Daca de 20 de ani, romanii o vad seara de seara pe micul ecran, despre Esca cea de dinainte de Pro tv, putini stiu ceva concret.
 
716025l-640x0-w-1ac41acd Pentru a le indeplini fanilor sai dorinta, vedeta în vârstă de 42 de ani (va implini 45 de ani pe 31 august) a publicat recent pe Facebook o imagine realizată la absolvirea liceului Gh Lazar, în 1990, în care apare alături de doi dintre colegii ei de clasă. Îmbrăcată cu o jachetă albastră şi o rochiţă, Andreea avea pe atunci 18 ani.
 
620976s
 
Vedeta a postat şi un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care face apel la foştii ei colegi de la liceul Gheorghe Lazăr să participe la reunirea de 25 de ani a clasei lor. „Pe 13 iunie vrem să ne reîntâlnim în curtea şcolii toţi absolvenţii liceului Gheorghe Lazăr, promoţia 1990, deoarece se împlinesc ….25 de ani de când am terminat liceul”, a scris Andreea Esca lansand invitatia la intalnire mult dorita. Ceea ce putina lume stie este ca Andreea a fost colega de liceu cu unul dinttre fiii actorului Alexandru Arsinel, iar intre cei doi liceeni a existat chiar si o idila tipica varstei .
Citeste si...  ANDREEA ESCA A CUMPARAT DE LA VADIM TUDOR!