Pe Litoral, de la bal la spital e un singur pas. Mulţi tineri amatori de distracţie stropită din belşug cu băutură uită limita şi ajung să fie luaţi de ambulanţă, în comă alcoolică.

mahmureala

Imaginile surprinse de fotografii noştri în preajma cluburilor din Mamaia sunt complet interzise părinţilor. Nu de alta, dar poate fac un şoc văzându-şi odraslele în ce hal se prezintă. Nopţi petrecute în cluburi până dimineaţa, flirturi, pahare de alcool fără număr, asta înseamnă pentru unii să se distreze la mare.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, o tânără a fost filmată în stare avansată de ebrietate. De fapt, ce vorbim… era la un prag de comă alcoolică pentru că, după ce a căzut pe jos, în ciuda eforturilor prietenilor ei de a o căra în braţe, a fost chemată ambulanţa care a dus-o la spital.

Alţii nu pierd timpul şi încep distracţia încă de când se trezesc. Doar de-aia sunt la mare, să se simtă bine, îşi spun ei, în timp ce sticlele goale se adună vertiginos în şi lângă coşurile de gunoi de pe plajă. Domnul din imagine nu s-a mai obosit să facă potecă până la coşul de gunoi. A golit berile una după alta, strângând peturile în jurul lui până când, răpus de oboseală, a adormit în bătaia soarelui.

Citeste si...  SILICONUL SAU SANUL FINUT TE ADUCE IN FATA