Oficiali din domeniul sănătăţii din statul Washington au declarat, sâmbătă, că un pacient infectat cu coronavirus a decedat, relatează CNBC. În SUA sunt confirmate 66 de cazuri de coronavirus. Din primele informații este vorba despre o femeie de 50 de ani, cu istoric medical.

Primul deces provocat de coronavirus în Statele Unite a fost confirmat, sâmbătă, de oficiali din domeniul sănătăţii din statul Washington. Jamie Nixon, purtător de cuvânt al Departamentului de Sănătate al Statului Washington, a declarat că un pacient american a murit din cauza infecției, scrie CNBC.

Președintele Donald Trump și Centrul american pentru controlul și prevenirea bolilor au susținut sâmbătă după amiază o conferință de presă pe tema coronavirusului

Citeste si...  Toate industria farmaceutică lucrează la testarea a 145 de tratamente împotriva coronavirus

Oficiali de stat din Washington au declarat, vineri, că un elev al liceului din județul Snohomish, în apropiere de Seattle, a contactat virusul și a fost izolat la domiciliu. De asemenea, oficialii au confirmat un caz la o femeie de 50 de ani care a călătorit recent în Daegu, Coreea de Sud și de atunci se afla în izolare la domiciliu.

SUA are până în prezent confirmate 66 de cazuri de coronavirus, dintre care 9 persoane s-au recuperat şi patru cazuri „prezumtive”, dovedite pozitive în testele locale, dar care aşteaptă confirmarea Centrului pentru controlul şi prevenirea bolilor.