Emoții mari astăzi pentru Ioana Tufaru (40 de ani)! Fiica regretaților artiști, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, și-a dus băiețelul, de trei ani, la grădiniță. I-a cumpărat celui mic tot necesarul: hăinuțe frumoase și un ghioznădel. Baiatul a făcut pentru prima dată cunoștință cu doamna educatoare și cu viitorii colegi.

“Am fost cu Ionuț (n.r- iubitul și tatăl copilului), la deschidere, am avut emoții amândoi, dar este ceva normal pentru că ne-am dus băiețelul la grădiniță. I-am cunoscut și colegii, sunt niște copilași tare drăgălași care de abia pot să scoată două cuvinte. Sper să se obișnuiască cu colectivul și să fie bine. Până și ghiozdănelul este mai mare decât el. La grădi are mâncare, câte o masă pe zi care costă câte 12 lei și e foarte bine, mai ales că banii pentru masă îi dau la două săptămâni sau la o lună”, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana a vrut să le arate și prietenilor virtuali, de pe pagina sa de Facebook, ce mândră e de faptul că băiețelul său Luca (3 ani) a început grădinița, așa că a postat mai multe imagini pe internet. “Baftă, Luca, dragă! Tu ești un băiețel istet!”, “Mai ce bărbat mare, gata cu Luca bebe, să ai baftă la grădi, Luca!” și „Să fii sănătos, să îți faci părinții mândri!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Ioana pe pagina sa de Facebook.