Emotii, Muzica de calitate în emisiunea lui Fuego de la tvr 2 datorita ambitiei lui Paul crește vertiginos în audiențe, reușind se pare, să țină multă lume în fața micului ecran, cu programele diverse și cu rememorarea unor etape ce sunt trecute, dar în ele o importantă doză de actual. Mari personalități sosesc în fiecare duminică, de la ora 15.00, în platoul show-ului de divertisment „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru a spune de ce le e dragă această țară și pentru a ne arăta un fragment din arta lor minunată. Momentan, artistul se află într-un extenuant turneu de colinde, prin țară, dar plin de succese și săli pline. Totodată, Fuego a lansat în luna decembrie un album spectaculos, de colinde și cântece de Crăciun, cu versuri și mesaje sensibile

Emotii, Muzica de calitate în emisiunea lui Fuego de la tvr 2 :

Paul Surugiu-Fuego este din ce în ce mai implicat, punând mult suflet în acest proiect, deși avea mari emoții pentru reușită, la început, când a primit propunerea din partea Televiziunii Române. El consideră această emisiune, în prezent, „un pariu câștigat”, asta pentru că e reușit să ofere calitate, eleganță și frumoase momente împreună cu artiști de seamă, sportivi, modele valoroase de care toată lumea are nevoie în zilele noastre. De asemenea, muzica sa răsună de fiecare dată, în povești armonioase, oferind publicului mesaje puternice și premiere speciale.

Emotii, Muzica de calitate în emisiunea lui Fuego de la tvr 2 :

Duminica aceasta, 16 decembrie, de la ora 15.00, pe TVR 2, în cea de a unsprezecea gală, emoțiile se vor ține lanț, iar exclusivitățile vor fi la ele acasă. Îl vom putea revedea pe mare artist de folk, cantautor celebru, extrem de iubit, care apare rar la televizor, VASILE ȘEICARU. Alături de Fuego, acesta va aduce un omagiu, tip concert, tuturor actorilor români, de ieri până azi. Minunatul cuplu format din soprana Felicia Filip și regizorul Cristian Mihăilescu va uimi. Ei ne vor vorbi despre longevitatea lor, despre carieră și despre minunatele proiecte ale Operei Comice pentru Copii, a cărui manager este Felicia Filip. Din Germania, va sosi special pentru noi, minunata Pompilia Stoian, care arată spectaculos și care va incendia platoul cu energia sa debordantă. Octavian Ursulescu, vocea celor mai frumoși ani va fi alături de noi.

Citeste si...  PNL are motiv de bucurie: plecarea lui Mihai Tudose a cam bulversat PSD

Emotii, Muzica de calitate în emisiunea lui Fuego de la tvr 2 :

De asemenea, Supermarket ne vor prezenta cel mai celebru șlagăr al lor, copilul talentat Angela Gheorghiu ne va uimi cu multiplele sale talente, iar marele compozitor Horia Moculescu va avea momente de sinceritate deplină, având parte de o mare supriză, la fel ca și publicul – prezența lui George Nicolescu, care ne aduce două capodopere ale românilor, puse în valoare de glasul său minunat. Nu ratați o ediție de colecție, în care veți asculta și colinde marca Paul Surugiu-Fuego, duminică, de la ora 15.00, pe TVR 2, și în reluare noaptea, pe TVR 2 și TVR HD, de la ora 00.20.