Președintele Emmanuel Macron a reacționat dur după ce președintele Braziliei, Bolsonaro, ar fi râs de soția sa, Brigitte Macron.

Acordul summit-ului G7 de a trimite 20 milioane de dolari pentru a ajuta la stingerea incendiilor care distrug pădurea amazoniană a fost umbrit recent de un conflict diplomatic.

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a reacționat dur după ce președintele Bolsonaro, al Braziliei, a râs de vârsta și înfățișarea soției sale, Brigitte Macron.

Duminică, Bolsonaro a distribuit o postare a unui suporter al său în care Brigitte  (65 de ani) stătea alături de soția președintelui brazilian, Michelle (37 de ani). ”Acum înțelegeți de ce Macron îl persecută pe Bolsonaro?”, a scris suporterul în comentariu.

Citeste si...
Brigitte Macron, la plajă cu fiica ei mai mică. Care arată mai bine?

Președintele Bolsonaro a adăugat. ”Nu-l umiliți pe tipul ăsta, haha”.

La Biarritz, unde s-a discutat despre criza din Amazon, Macron a declarat în cadrul unei conferințe de presă. ”A făcut niște comentarii extraordinar de grosolane despre soția mea”, a spus aceasta. ”Ce pot spune? Este trist. Este trist pentru el, în primul rând, dar și pentru brazilieni.

Cred că femeile din Brazilia au fost șocate să citească așa ceva din partea președintelui lor. Cred că brazilienii, care sunt un popor extraordinar, ar fi rușinați de un astfel de comportament”.

Foto: Getty

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.