Un elicopter al serviciului SMURD Iaşi s-a prăbuşit în Republica Moldova. Elicopterul SMURD a fost solicitat de către medicii din Vulcănești în această dimineață pentru a transporta aerian și monitorizat un pacient, internat în spitalul rational. O femeie de 85 de ani, care suferă de bronhopneumonie, insuficiență respiratorie și renală acută.
Aparatul de zbor a dispărut de pe radare şi după aceea Serviciul Situaţii Excepţionale a confirmat că elicopterul SMURD Iaşi s-a prăbuşit.

„Elicopterul a căzut la pădurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cercetează cazul. Cred că s-a prbuşit din cauza neguri. Au intrat în pădure, s-au lovit şi au căzut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a încercat să salveze pe altcineva, dar şi-a pierdut viaţa. Erau imagini îngrozitoare. Am depistat bucăţi din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la faţa locului”, a declarat primarul satului Haragîş, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă.

Citeste si...  Un judecător din Ploieşti reţinut că cerea şpagă şorici şi cârnaţi!