O tânără de 13 ani din Arad a încercat să se sinucidă pentru că părinţii n-au lăsat-o în club. Fata a fost dusă de urgenţă la spitalul din Timişoara, iar acum este în stare stabilă.

tentativa_de_sinucidere_la_o_benzinarie_din_judetul_arad_122132_1_61892900

Adolescenta de doar 13 ani din Arad a vrut să meargă într-un club, cu prietenii, însă părinţii i-au interzis acest lucru. Ulterior, fata nu a stat prea mult pe gânduri şi, pentru a se razbuna pe mama ei, a înghiţit mai multe pastile de Fenobarbital.

Cu toate că medicamentul îi putea fi fatal, din fericire, ea a fost găsită la timp de părinţi, imediat după gestul necugetat. Ea a fost adusă de urgenţă la Timişoara, la Spitalul de Copii „Louis Turcanu”, ca apoi să fie transferată imediat la Clinica ATI de la Spitalul Judeţean.

„Acum fata este în stare bună. A fost dializată. Deoarece medicamentul se metabolizează greu de organism i s-a făcut o dializă renală. Din cauza acestui medicament intri în somn profund, cordul bate încet, apoi intri în stop cardio-respirator. Ajungând la spital, viaţa poate fi salvată. Asa s-a întamplat în cazul acestei fete. Trebuie asigurat suport respirator şi hemodinamic, până când cantitatea de drog din sânge scade”, a declarat medicul Ovidiu Bedreag, şeful Clinicii ATI de la Spitalul Judeţean Timişoara.

Citeste si...  HAOS la Steaua. Trei titulari PLEACĂ după returul cu Ludogoreţ