Elena Udrea sustine că perioada petrecuta in arestul din Costa Rica a fost mai grea decat cea din România, mentionand punctele sale de sprijin au fost familia si Alina Bica.

Elena Udrea„Cel mai greu de suportat era ca nu eram cu copilul meu. Ca eram cu Alina a facut mai usoara perioada aceasta, departe de tara. A fost mult mai greu decat ce s-a intamplat in 2015 in arestul din Romania, dar Dumnezeu a facut o minune.

Nu stiu ce as fi facut fara mama, fara Adrian. Copilul e bine. Presupun ca mama a suferit la fel de mult ca in 2015, acum ma gandecs ca poate si-a umplut timpul cu Eva. Mi-am vazut copilul de 5-6 ori.

Citeste si...
In sfârșit, în România se înregistrează o scădere a numărului de infectări

Am dormit cu ea (n.r. cu Alina Bica) doua luni, in pat. E bine, cat poate fi o persoana in situata data. Sa o intrebati pe o ea cum se poate simti o persoana haituita din tara ei.

Zilele acestea o sa ma gândesc doar la familia mea si incerc sa ma bucur de familia mea, ma bucur foarte mult ca imi voi petrece ziua cu copilul meu, familia mea. Cel mai important e ca suntem impreuna. Fata mea e cetatean costarican. Mi-as fi dorit foarte mult sa creasca in Romania”, a declarat Elena Udrea, la Antena 3.