Ce credeţi că urmează să facă politicianul

Udrea

Elena Udrea, care a înştiinţat joi conducerea PDL că demisionează din partid. Potrivit unor surse politice, ea va merge la Partidul Mişcarea Populară, însă transferul acesta nu surprinde pe nimeni.

Surse democrat-liberale au declarat presei că deputatul Elena Udrea i-a transmis telefonic secretarului general al PDL, Gheorghe Flutur, că a demisionat din partid.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă Elena Udrea s-ar putea afla printre politicienii cu experienţă care s-ar alătura acestui partid, el răspunzând: „De ce nu?”. El a adăugat însă că nu a vorbit până acum despre acest lucru.

Eugen Tomac a fost întrebat şi despre posibila intrare în PMP a consilierilor prezidenţiali recent eliberaţi din funcţie. „Domnul Funeriu deja a anunţat că se alătură partidului, îi aşteptăm cu multă bucurie şi pe ceilalţi consilieri care vor dori să se implice în activitatea politică a partidului, sunt bineveniţi. Sunt oameni care au făcut politică, alţii nu au făcut politică. Nu am discutat şi nu vă pot confirma nume în afară de ce am discutat cu domnul Funeriu”, a răspuns Tomac la întrebări. El a precizat că nu a avut o discuţie cu ceilalţi consilieri, dar a arătat că unii dintre ei sunt membri fondatori ai Fundaţiei Mişcarea Populară.

 

 

Citeste si...
Adela Popescu si Laura Cosoi, vacanta in paradis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.