Elena Udrea spune ca iubeste din nou si, dupa aparitia pozelor si a filmarilor cu scene incendiare, ea confirma relatia cu tanarul Valentin Chifu, precizand ca traieste na dintre cele mai frumoase perioade din viata ei, alaturi de acesta.

udrea_iubit2_02956900

Elena Udrea a marturisit insa ca vrea sa isi tina departe de presa viata personala si ca aceasta este singura declaratie pe care o face pe acest subiect. „Au trecut doi ani de cand am divortat si, va marturisesc sincer, ma bucur ca am un barbat ca Valentin langa mine. Eu sunt o persoana care crede in dragoste. El este omul care s-a aflat alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii mele intr-un moment in care prieteni vechi au ales sa se indeparteze, sa se dezica de mine.

Citeste si...
Călin Popescu Tăriceanu îl DESFIINȚEAZĂ pe George Maior: ce reguli a încălcat ambasadorul României în SUA

A fost la mine in vizita, la arest, si m-a sustinut permanent. N-as dori insa sa transform aceasta poveste frumoasa intr-una publica, intrucat e parte din viata mea privata si nu as vrea sa o expun tuturor!”, a declarat Elena Udrea pentru cancan.ro.

Elena Udrea a fost casatorita timp de 10 ani cu afaceristul Dorin Cocos, insa nici in perioada relatiei sale cu acesta nu au existat poze cu cei doi in ipostaze tandre: Intai pentru ca la vremea aceea niciunul nu devenise o persoana atat de expusa mediatic, apoi pentru ca ei au ales sa se cunune civil la Las Vegas, de ziua Elenei, pe 26 decembrie 2003.