Protejata lui Traian Băsescu, Elena Udrea nu și-a mai putut stăpâni bucuria la aflarea vesti că fostului președinte, candidează la Primăria Capitalei! Elena Udrea a ținut să transmită că ”se va face din nou politică în România.

Liderul PMP, Eugen Tomac, i-a invitat luni pe membrii şi susţinătorii PMP la strângerea de semnături pentru candidatura lui Traian Băsescu la Primăria Bucureşti, confirmând astfel candidatura actualului europarlamentar pentru fotoliul de edil al Capitalei. În repetate rânduri, Traian Băsescu a afirmat în ultima perioadă că este dispus să candideze la funcţia de primar, după ce PNL şi USR PLUS nu au acceptat şi PMP în alianţa care-l susţine pe Nicuşor Dan şi care va propune candidaţi comuni la primăriile de sector.

Udrea nu și-a mai putut stăpâni bucuria la auzul vestii că Traian Băsescu candidează la Primaria Capitalei ”Gata, s-a terminat cu gluma!

Candidatii si sustinatorii lor, cei aflati la vedere sau ascunsi aiurea, prin “paduri”, isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa!

Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga!

Elena Udrea nu și-a mai putut stăpâni bucuria gata se face din nou politica in Romania! Se face din nou administratie in Romania!”, a scris Udrea pe FacebookCiteste si...
Gabriela Firea continuă războiul cu Băsescu