Comisia juridică a Camerei Deputaților ia în discuție, astăzi, noile cereri DNA privind începerea urmăririi penale și arestarea preventivă în cazul Elenei Udrea, în Dosarul Gala Bute. Deşi programată să înceapă la ora 11.30, şedinţa a fost amânată pentru ora 13.30. Deputaţii jurişti au decis să o aştepte pe Udrea să vină să-şi spună punctul de vedere, aceasta aflându-se la DNA, pentru a fi audiată în cazul denunţului făcut împotriva lui Florian Coldea. După ce a ieşit de la DNA, Udrea a anunţat că nu merge astăzi la Paralment, dar va fi prezentă la şedinţa de plen.

udrea_20627100

Deşi aşteptată la şedinţa Comisiei Juridice unde se va da raport pentru cererile DNA de încuviinţare a urmăririi penale şi a arestării Elenei Udrea în Dosarul Gala Bute, pentru noi fapte de luare de mită, fostul ministru a anunţat că nu va participa la discuţii.

Udrea a declarat, după ce a ieşit de la DNA, unde a dat lămuriri pe tema denunţului împotriva lui Florian Coldea, că va merge în schimb la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, unde se va da votul final pe cererile DNA. Plenul ar urma să aibă loc cel mai probabil luni.

Deputatul a precizat că are acordul procurorilor pentru a participa la şedinţa de plen.

Citeste si...
Elena Udrea, mesaj INCREDIBIL de la coada de vot din Paris