Elena Udrea s-a îmbogăţit după divorţul de Dorin Cocoş. O demonstrează clar declaraţia de avere după despărţirea de omul de afaceri. Vorbim de o vilă în plus care nu apărea nicăieri până acum şi de jumătate de milion de euro, bani pe care i-a primti de la Dorin Cocoş.

elena udrea

Declaraţia de avere scoate la iveală însă şi discrepanţe uriaşe faţă de precedenta declaraţie. Până acum inspectorii de integritate s-au făcut că nu văd neregulile.

Comparaţia dintre cele două declaraţii de avere, una din 2012 şi cealaltă din 2013, arată că Elena Udrea nu numai că a rămas cu toate casele pe care le avea şi în timpul căsătoriei, dar a obţinut în plus două terenuri, dar şi o vilă de 169 de metri pătraţi, în Capitală, conform partajului.

Doar că această vilă nu apărea înainte pe niciuna din declaraţiile de avere.

„În conturi, înainte de divorţ, soţii Cocoş aveau împreună aproape un milion şi jumătate de lei, respectiv 315 mii de euro şi într-un cont în euro 511.888 de euro. După divorţ, Elenei Udrea îi rămân aproape toţi banii. Avea puţin peste 800 de mii de euro. Îi rămân cu vreo 39 de mii mai puţin. Preţ de două poşete. Domnul Cocoş păstrează în schimb, datoriile”, a afirmat Oana Stancu, în ediţia de miercuri a emisiunii „Sinteza zilei”.

Elena Udrea a majorat această sumă până la un milion 34 de mii de euro vânzând unele bunuri. Cu aceşti bani, a cumpărat 60 de hectare la Nana şi a împrumutat firmele la care este acţionară. Achiziţiile depăşesc însă suma declarată în conturi.

În plus, deşi i-a lăsat totul la partaj, Dorin Cocoş a considerat că nu a fost destul, aşa i-a mai dat ceva fostei soţii ca să-şi acopere datoriile. Încă o jumătate de milion de euro.

Citeste si...  Veste bună pentru Elena Udrea!