De sarbatoarea Sf Imparati Constantin si Elena, una dintre sarbatoritele zilei, Elena Udrea, a mers la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. De ziua sa onomastică, cea mai celebra blonda din politica romaneasca a sperat ca va primi cadoul mult visat: libertatea. Udrea a mers la ICCJ imbracata foarte elegant si aranjata asa cum o stia toata lumea si in timp ce magistraţii decideu dacă va fi cercetată sub control judiciar sau va rămâne în arest la domiciliu, ea le povestea jurnalistilor ca este foarte important ca de ziua onomastica se afla totusi acasa si nu inca dupa gratii.  Înainte de vizita la ÎCCJ, Udrea se arata evlavioasă pe Facebook. Aceasta le-a transmis urări cu ocazie celor două sărbători creştine de joi, 21 mai (Inaltarea Domnului si Sf Imparati Constantin si Elena) dar le-a şi mulţumit fanilor pentru urări.
 
Elena Udrea
 
„Va multumesc pentru urari si va doresc tuturor sa va simtiti minunat astazi, ziua celor doua mari sarbatori crestine: Inaltarea si Sfintii Imparati Constantin si Elena. Celor care le purtati numele, va spun din tot sufletul îLa multi ani!î”, scrie Udrea pe Facebook.
Din pacate pentru ea, nici macar o zi atat de speciala pentru crestinii ortodocsi nu i-a purtat noroc, asa ca magistratii au decis ca Elena Udrea sa ramana in continuare in arest la domiciliu.
Citeste si...  Elena Udrea continua sa faca miscari strategice surpriza in apararea sa