„Mai bine cu pantofi cu toc la inundaţii, decât să laşi nişte oameni să moară de frig în munţi”

Udrea

Elena Udrea a comentat comportamentul premierului Victor Ponta din ultima vreme: „A intrat într-o pasă neagră domnul prim-ministru. E şocant că nu înţeleg de ce nu se poate aşa ceva. Am văzut ce a spus purtătorul de cuvânt că şi prim-ministrul are dreptul la program privat. Păi da, dar nu într-o situaţie de criză. Eu înţeleg că îţi place mai mult să călătoreşti, să stai cu familia, să joci baschet, să mergi la ştrand. Este uman să îţi placă mai mult, dar ce cauţi în funcţia de prim-ministru? Cât am fot ministru, trei ani nu am ştiut decât minister. Şi mai bine cu pantofi cu toc la inundaţii, decât să laşi nişte oameni să moară îngheţaţi de frig în munţi. Atunci când e o criză, trebuie să fii sigur acolo să o gestionezi. Dacă prim-ministrul nu gestionează o situaţie de criză ca aceasta în care viaţa a şase oameni este în pericol, nu ai justificare. Instituţiile nu au funcţionat, ele nu funcţionează de la sine”, a spus Udrea.

Udrea a mai declarat că cei care aveau aşteptări de la Ponta sunt astăzi dezamăgiţi.

„Eu cred că Victor Ponta, din păcate pentru el, s-a devoalat acum de când e prim-ministru. A fost o speranţă pentru PSD, pentru stânga. Victor Ponta a fost un tânăr politician faţă de care foarte multă lume a avut mari aşteptări. Marea majoritate a celor care au avut aşteptări de la Ponta sunt astăzi total dezamăgiţi de prestaţia lui ca om politic, După mine, în acest moment Victor Ponta şi-a ratat cariera politică. După ce i se va încheia rolul pe care îl joacă acum în fruntea ţării şi în fruntea PSD-ului, nu cred că Ponta mai poate reveni în politica de vârf”, a spus Udrea.

„Etichete extrem de credibile şi realiste a pus Ion Iliescu. Trei oameni i-a etichetat mai bine decât aş fi putut să o fac eu. Pe Năstase l-a făcut arogant, pe Geoană l-a făcut prostănac, iar despre Ponta a spus că este un cârlan. Un cârlan este un om necopt la minte, dar poţi să stai să aştepţi să ajungi la maturitatea de care ai nevoie în asemenea funcţie publică. Dacă vii cârlan prim-ministru, nu ai nicio şansă să o scoţi la capăt”, a mai spus Elena Udrea.

 

 

Citeste si...
Şefii Antenei 1 îi cer socoteală Vicăi din cauza Biancăi?!