ELENA UDREA a părăsit, joi, sediul DNA după mai bine de 4 ore. Udrea a fost destul de reţinută în declaraţii, aceasta fiind huiduită de un grup de persoane. Udrea a fost adusă cu mandat la DNA şi a fost pusă sub acuzare în Dosarul Microsoft. 

Elena Udrea este acuzată de spălare de bani şi fals în declaraţii, în Dosarul Microsoft. Udrea a părăsit sediul DNA după mai bine de 4 ore, timp în care nu a dat nicio declaraţie.

„Atâta atenţie pentru mine? Sau mai aşteptaţi pe cineva?”, le-a spus Elena Udrea jurnaliştilor, la ieşirea de la DNA.

Liderul PMP a precizat că nu a dat nici o declaraţie şi a solicitat să vadă dosarul. „Am mai stat, au venit avocaţii din dosar… „, a răspuns scurt Udrea la întrebările jurnaliştilor.

În ceea ce priveşte declaratia de avere, Udrea a reluat ceea ce a susţinut şi public: „Am spus cum a fost. Nu poti să declari ceva ce aparţine altei persoane, fie el şi fost soţ, dacă nu îţi spune. (…) Dosarul este în lucru, n-as vrea să comentez. (…) Cel mai bine este să îl întrebaţi pe dl Dorin Cocoş”.

În timp ce discuta cu jurnaliştii, Udrea a fost huiduită de un grup de persoane, ce se afla în faţa sediului DNA: „Ruşine, ruşine să vă fie!”, „Udrea, huo!”, „La puşcărie!”, „Udrea, la puşcărie!”

În timp ce Udrea pleca, Adriean Viceanu, un alt greu al PDL, a ajuns la DNA, însă Udrea a spus că nu ştie despre ce este vorba.

Pe de altă parte, întrebată dacă a văzut-o în sediul DNA pe fosta şefă a DIICOT Alina Bica, Elena Udrea a răspuns că nu.

Elena Udrea a fost adusă, joi, cu mandat la DNA. Anunţul a fost făcut chiar de liderul PMP pe pagina sa de Facebook. Udrea a fost ridicată de pe stradă, din faţa casei sale, aceasta scriind pe pagina de socializare în drum spre DNA. Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 11.30. Udrea este acuzată în Dosarul Microsoft de spălare de bani şi fals în declaraţii. 

Citeste si...  Cătălin Tolontan: Elena Udrea va fi chemată cu siguranţă la DNA pentru a da explicaţii despre gala Bute