Elena Udrea a avut o apariție cât se poate de neașteptată, de Ziua Femeii. Fostul politician a făcut și câteva declarații ce pot fi considerate uluitoare, în legătură cu fetița ei, Eva Maria. Se pare că micuța i-a provocat anumite motive de îngrijorare, dar toate aceste probleme de nouă mămică au fost rezolvate în familia ei.

Supranumită și “blonda de la Cotroceni”, aceasta a vorbit liber despre anumite momente în care a resimțit sentimente de gelozie. A remarcat un astfel de detaliu odată ce fetița ei cu Adrian Alexandrov a mai crescut. Asta deoarece micuța dorea să petreacă timp doar cu tatăl ei, și mai puțin cu mama.

Elena Udrea a oferit asemenea detalii într-o manieră sinceră, fiind întâmpinată și cu un buchet generos de trandafiri albi, de către reporterul care o intervieva în acele momente. Prezență optimistă ca întotdeauna, ea și-a făcut apariția chiar de 8 Martie, fiind prima ei apariție de acest fel, după vestea condamnării, din urmă cu câteva zile.

Elena Udrea, mărturii uluitoare despre fetița ei cu Adrian Alexandrov. De ce era geloasă
Elena Udrea a vorbit în premieră despre modul în care a ajuns la gelozie. Totul s-ar fi întâmplat din pricina faptului că fetița ei, Eva Maria, dorea să petreacă mai multe momente cu Adrian Alexandrov, și nu cu ea, atunci când bărbatul ajungea acasă.

De asemenea, aceasta și-a făcut apariția în direct, în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir, fiind însă pe stradă, și nu în platoul de la Kanal D. A putut fi remarcată și ținuta purtată de fostul politician, fiind vorba despre un mantou foarte elegant, într-o nuanță de roz fuchsia, fiind o culoare specială pentru a marca și Ziua Femeii.

Fetița Elenei Udrea cu fostul manechin a venit pe lume pe data de 20 septembrie 2018, iar de atunci viața ei pare să se fi schimbat complet. Eva Maria va împlini vârsta de trei anișori în toamna acestui an. În ceea ce privește ziua de 8 Martie, aceasta a susținut că va sărbători într-un mod inedit, alături de toate femeile din familia ei.

ELENA UDREA
“Am înțeles că iubirea poate fi împărțită, deși la început eram geloasă. Mi-au explicat și alte mămici că este normal să mă simt așa, că va trece cu timpul. Dar nu era normal să fiu geloasă pe o fetiță de 2 ani. Voia să stea doar cu tatăl ei (n.r.: Adrian Alexandrov), însă am reușit să ne revenim cu asta.

Voi merge la o întâlnire cu câteva apropiate, îmi voi lua fetița de la grădiniță, după ne vom opri să luăm un tort, mergem acasă și îl așteptăm pe tati (n.r.: Adrian Alexandrov), după care vom sărbători alături de toate femeile din familia noastră. Vreau să le doresc o primăvară frumoasă tuturor femeilor din România. Îmi doresc ca fiecare mamă să fie fericită cu copiii ei!”, a susținut Elena Udrea, în apariția total neașteptată.

În vârstă de 47 de ani, fostul ministru al Turismului a primit o lovitură grea, cu o săptămână în urmă. Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, de către Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul finanţării campaniei electorale prezidenţiale din anul 2009.

Odată cu vestea acestei condamnări, fostul politician a susținut că “va lupta pentru ea și pentru copilul ei”. La rândul său, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, Ioana, a primit o condamnare de închisoare de 5 ani, în cadrul aceluiași dosar.


Citeste si...
Gheorghe Ștefan ”Pinalti” e lângă Elena Udrea