Pentru Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, vacanţa ideală trebuie să conţină următoarele ingrediente: mare, soare, plajă, mâncare bună şi prieteni. A avut parte din plin de toate acestea la începutul lunii octombrie, în insula grecească Lefkada. A stat la plajă pe săturate şi s-a întors de acolo neagră.

În orice perioadă a anului am întâlni-o pe Elena Ionescu, o vedem bronzată. Nu merge niciodată la solar, însă are grijă ca o dată la 2-3 luni să plece într-o vacanţă la malul mării. Plaja şi căldura soarelui sunt tot ce-i trebuie pentru a fi fericită într-un loc. La începutul acestei luni a mers în Lefkada, alături de câţiva prieteni. „Am mai fost în diverse insule greceşti, dar niciodată în Lefkada. Am ales acest loc la recomandarea unor prieteni şi chiar a fost de vis. Linişte, plaje pustii, apă caldă, de un turcoaz ireal… mă simţeam parcă într-un loc exotic, de vis”, ne-a povestit artista, la întoarcere. A stat acolo două săptămâni şi parcă n-ar mai fi plecat. Într-un asemenea paradis nu te poţi plictisi. În fiecare zi era pe o altă plajă, complet diferită de precedenta.

Citeste si...  Gabriela Firea face un anunț important pentru bucureșteni: ”Calea Victoriei ar putea fi pietonală la sfârșit de săptămână tot anul”

De dimineaţa până seara, Elena stătea la plajă, înota şi făcea snorkeling

„Dimineaţa îmi beam cafeaua pe terasă, apoi ne urcam în maşină şi exploram o altă plajă de pe insulă, unde stăteam până seara. Mâncam la o tavernă din staţiunea respectivă, iar a doua zi o luam de la capăt. Zilnic stăteam câte 6-7 ore la soare, mi-am refăcut «stocul» de bronz”, râde artista. Are şi un pigment bun, nu se arde niciodată, soarele o prinde frumos şi uniform. A folosit creme cu cel mai scăzut factor de protecţie  (5-6), dar, spune ea, nici nu era nevoie. Soarele era blând, atmosfera plăcută, apa caldă.

Nu va poposi prea mult pe meleagurile autohtone. Săptămâna viitoare îşi ia din nou bagajul la spinare, de această dată cu destinaţia Turcia, unde are o serie de concerte. „În Grecia am fost ca să mă relaxez, să mă odihnesc pentru următoarea perioadă aglomerată. În Turcia voi sta 5 zile, apoi mă întorc în ţară să lansez un single nou”, mărturiseşte ea.

A explorat toate plajele de pe insulă