Fotbalistul Costin Gheorghe este unul dintre „faimoşii” care se luptă pentru marele premiul la Exatlon. Ambiţios, sociabil şi obişnuit să joace în şi pentru echipă, sportivul are toate şansele să ajungă un lider al competiţiei din Republica Dominicană.

Până atunci însă, o lăsăm pe frumoasa Elena Gheorghe să ne povestească o întâmplare din copilările când biata artistă şi-a luat o cafteală serioasă din cauză că l-a…pierdut pe fratele cel mic, nimeni altul decât Costin Gheorghe.

„Am luat o bătăiţă pe bună dreptate din cauza fratelui meu. S-a întâmplat când fratele meu mai mic avea trei ani şi eu şapte ani şi trebuia să am grijă de el. Eram în curte când, la un moment dat, el a dispărut. Eu mă jucam cu prietenele mele elasticul şi coarda, iar el a fugit la gârlă alături de nişte vecini de-ai noştri. A fost dispărut trei ore! Nu ştiam unde, nici măcar eu nu ştiam încotro a luat-o ca să le pot spune oamenilor, mamei, tatei, unde s-a dus. L-am căutat alături de ai mei trei ore şi când l-au găsit, am luat o bătăiţă de la tata pe care o să o ţin minte toată viaţa mea. De atunci, îl sun până şi în ziua de astăzi şi îl întreb: ce faci? Unde eşti? Ne-am speriat, am crezut că s-a întâmplat ceva cu el. În momentul în care ne-au spus nişte vecini că l-au văzut la gârlă, el având doar trei anişori şi jumătate, alături de copii mai mari decât el, am zis că s-a întâmplat ceva. Vă daţi seama cât de îngrijorată voi fi acum, când el este la Exatlon, iar eu voi şti despre el doar ceea ce văd la televizor”, a declarat Elena pentru WOWbiz.ro.

Citeste si...  PMB. Ministrul Finanţelor demonstrează o gravă necunoaşterea procedurilor şi prevederilor legale

Cine este Costin Gheorghe de la Exatlon?
Costin Gheorghe are 30 de ani, este fotbalist, face parte din echipa de fotbal Academica Clinceni. A evoluat de-a lungul timpului în cadrul mai multor cluburi: Sportul Studenţesc, Gaz Metan Mediaş, Rapid Bucureşti.

Energic, carismatic, Costin pare să fi împrumutat din şarmul surorii sale, îndragita cântăreaţă Elena Gheorghe.