Au trecut trei saptamani de cand Elena Basescu a confirmat oficial ca divorteaza de Bogdan Ionescu, dar se pare că trecerea timpului nu a fost deloc in favoarea ei.
Elena Băsescu aproape că „s-a topit” pe picioare, merge pe strada cu capul in pamant, coplesita de griji si de ganduri.

Imbracata in alb si negru, in haine impecabile, la dunga, cu parul prins in coc, incaltata in saboti cu platforma si accesorizata discret, doar cu inel, ceas si bratara. Asa arata Elena intr-o zi obisnuita lucrând la Camera de Comert si Industrie. Elena lucrează d ela începutul lui ianuarie la Camera de Comert si Industrie și câștigă un salariu net lunar de 3.000 de lei.

Elena Băsescu lucrează cadrul departamentului de Relatii Internationale și isi incepe programul la ora 9.00 si paraseste locul de munca in jurul orei 18.00, asa ca cele 9 ore petrecute la birou o ajuta sa-si mute gandul de la problemele mari, de acasa. Nu are necazuri cu cei doi copii, slava Domnului, ci cu tatal lor, Bogdan Ionescu, de care s-a separat dupa patru ani de mariaj. Vestea divortului a cazut ca o bomba pe 2 septembrie 2016, cand cei doi au confirmat pe Facebook ca nu mai formeaza o familie. Asta desi toata vara au mimat fericirea in vacanta, pe Litoralul romanesc, de dragul celor doi copii, Sofia si Traian junior. Dovada ca stresul si-a pus amprenta sever asupra Elenei este noua ei silueta, ingrijorator de filiforma.
Daca in august, atunci cand s-a afisat la plaja in costum de baie, Elena a fost laudata pentru formele tonifiate si pentru cele 25 de kilograme date jos dupa sarcina, acum nu mai cazul sa o felicitam, ci sa o trimitem la masa. Se vede cu ochiul liber, si din spate, si din fata, ca EBa a mai dat jos cel putin 5 kilograme. De remarcat ca la incheietura poarta un snur rosu, despre care se spune ca te apara de blesteme, deochi, energii negative si ghinion.

Citeste si...  CUTREMUR - Mai multe fonduri publice care deţin acţiuni la Facebook susţin o propunere de înlăturare a lui Mark Zuckerberg din funcţia de președinte

Casatoriti la 1 septembrie 2012, adica acum patru ani, Elena Basescu si Bogdan Ionescu au anuntat pe 2 septembrie ca pun punct unui mariaj scurt, dar din care au prins viata doi copii superbi: Sofia Anais (3 ani) si Traian junior (1 an si 7 luni).Confirmarea divortului a venit online, pe Facebook, asa cum ne-au anuntat de-a lungul timpului mai multe vedete.
Se pare ca Bogdan Ionescu a ramas in apartamentul conjugal, iar Elena s-a mutat cu copiii in cartierul rezidential “Stejarii”.