Acasă Actualitate Elena Băsescu a primit BANI NEGRI în campania electorală

Elena Băsescu a primit BANI NEGRI în campania electorală

0

Rareş Bogdan a dezvăluit că fiica fostului şef al statului, Elena Băsescu, ar fi luat bani de la Gabriel Sandu în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, derulate în 2009.

47-elena-basescu_61957800

În emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea TV de miercuri, Rareş Bogdan a prezentat fotocopii ale unui document care părea a fi un denunț din dosarul Microsoft.

Directorul Realitatea a citit un fragment, susținând că în acest document apar numele Roberta Anastase și Elena Băsescu.

Potrivit lui Rareș Bogdan, denunțătorul ar fi scris următoarele:

„În total, 210.00 de euro pentru campania din 2008 de la locale. 40.000 de euro eșarfe, 25.00 de bucăți de steaguri, 30.000 de euro plătiți cash, 15.00 de euro dați cash Robertei Anastase, contribuție pentru campanie. Am mai plătit pentru doamna Elena Băsescu campania europarlamentară reprezentând 125.000 de euro”.

De remarcat că alegerile europarlamentare, la care a candidat EBA, au avut loc în 2009, nu în 2008, când s-a derulat campania pentru alegerile locale, invocată.

Rareș Bogdan susține că a primit documentele de la ”anchetatori patrioți”.

Rareș Bogdan a înmânat fotocopiile invitaților săi, Ion M. Ioniță și Costi Rogozanu, care au confirmat că apare numele fiicei fostului președinte. Pe copii apăreau, potrivit lui Rareș Bogdan, numele și semnătura procurorului, dar realizatorul a cerut cameramanului să nu prezinte decât denunțul, ascunzând semnătura. Aceasta a fost văzută, însă, de invitați.

„Da, e domnul Sandu, îl recunoașteți după stil”, a explicat Rareș Bogdan cui îi aparțin aceste declarații.

Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Boc, este implicat în dosarul Microsoft.

Citeste si...  Reacția Elenei Basescu dupa ce a anunțat că divorțează