Premierul Dăncilă se întrece pe sine în fiecare zi. E un soi de “ Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”, pentru că nu contenește să ne uimească făcând gafe, care mai de care. Ori nu știe ce să facă, ori stâlcește cuvintele, ori folosește unele cărora nu le înțelege sensul.

Pentru că repetiția este mama reușitei, mai nou, madame Dăncilă a ținut același discurs cu două ocazii, în două locuri diferite. Nu putem decât să sperăm că nu îl va ține continuu, până îl învață pe din afară.

Miercuri, pe 31 octombie, în ședința Executivului, Dăncilă a ținut același discurs pe care l-a avut cu doar o zi înainte, la o conferință despre politica de coeziune în Uniunea Europeană, precizează site-ul edupedu.ro.

Practic, avem un soi de premier copy/paste.

Probabil pentru așa faptă de arme, Secretariatul General al Guvernului a vrut să-i facă un cadou, evident, pe banii noștri, așa că a achiziționat 72 de creme hidratante, cu efect antimicrobian, cicatrizant și antiinflamator, cu apă termală și…fără parabeni. Practic, de acum putem spune că Dăncilă va fi unsă cu toate alifiile.

Citeste si...  Dăncilă, pe ultima sută de metri la Palatul Victoria, spune că ia în calcul suspendarea președintelui

Valoarea estimată a produselor se ridică la aproximativ 500 de euro. SGG-ul are pretenția, conform SEAP, ca produsele să fie livrate gratuit la sediul Guvernului în maximum 15 zile lucrătoare de la semnarea contractului.

Secretariatul General al Guvernului a mai avut și în trecut achiziții șocante, cum ar fi 400 de dicționare. Însă acelea, probabil că au dispărut între timp, înainte de a ajunge Dăncilă premier, altfel le-ar fi răsfoit și, probabil, ar ar mai fi învățat câte ceva.