Tudorel Toader a uimit pe toată lumea cu lipsa sa de coloană vertebrabă. Se vede treaba că funcția înaltă îi place, dar îl ia cu transpirații reci pe spate când se gândește la responsabilitățile ce vin odată cu ea. Imediat ce Comisia de la Veneția l-a muștruluit nițel pentru Legile justițiti, Tudorel al nostru și-a luat vacanță. A mai fost în 89 un general care, de frică, și-a băgat piciorul în ghips, și nu a sfârșit bine. În sufletul lui Tudorel s-a dat o luptă crâncenă: ar fi vrut să vorbească, dar parcă în ședea bine și să tacă. Plus că frica era mare. Eh, băiat inventiv, cum îl știm, Tudorică al nostru a găsit o soluție: postări cu ora, ca la parcare. Scria, ștergea, scria, ștergea. O zi întreagă a ținut-o așa. Băi, frate, dar chiar nu v-a fost milă? Nu i-a spus și lui nimeni că degeaba ștergi, după ce scrii, pentru că există print screen și oamenii pot păstra dovada că tu ai emis anumite inepții? Ufff, scuze, idei!

Seara, Ponta i-a dat decisiva. A spus lumii întregi că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a plecat în concediu de teama…Comisiei de la Veneția. Mai mult, liderul partidului Pro România, a mai declarat, luni, că fostul secretar de stat Liviu Stancu, coordonator al formaţiunii în domeniul Justiţie, a realizat o analiză a OUG 92/2018, reieşind că trei articole din opt sunt “vădit neconstituţionale”.

Citeste si...  Petre Tobă, cu ochii pe Raed Arafat. Urmează o demitere?

Ponta a mai precizat, luni, că, în opinia sa, o “coliziune între România şi Comisia Europeană” nu poate fi evitată.

Tudorică al nostru, a stat, a cugetat, și a decis: deși avea concediu pana vineri, vine rapid la serviciu. Mai ales că lumea rea i-a scos vorbe că e pe făraș și va fi remaniat în noiembrie. Totul ar fi pornit de la faptul că a anunțat că nu se duce la o întâlnire cu Sindicatul grefierilor pentru că…nu va mai fi ministrul Justiției. Când și-a dat seama că l-a luat gura pe dinainte s-a dus, totuși, la întâlnirea cu pricina. Vai Tudorele, până și ție cred că îți este milă de tine, cum te-a folosit Daddy și acum vrea să te dea la gunoi.