Judecătoria Craiova l-a condamnat la un an şi două luni de închisoare cu executare pe portarul Andrei Preda, poreclit „Gogoaşă”, cel care e căpitanul echipei FC U Craiova 1948, din liga a treia, formaţie patronată de Adrian Mititelu. Preda, 29 de ani, a bătut o persoană cu o bâtă de baseball şi acum va plăti. Judecătorii au decis să-l condamne la un an şi două luni de închisoare, dar decizia poate fi contestată cu apel, anunţă Gazeta de Sud.

Ce s-a întâmplat: La data de 12 octombrie 2015, în parcarea unui bloc din Craiova, a izbucnit un conflict între portarul FC U Craiova şi o altă persoană, goalkeeperul fiind deranjat că aceasta a claxonat de câteva ori pentru că îi fusese blocată maşina în parcare.

„Pentru a atenţiona persoana care îi blocase autoturismul, a claxonat de mai multe ori, împrejurare în care inculpatul Preda Romis Andrei a ieşit în faţa imobilului şi i-a adresat cuvinte jignitoare. Urmare a faptului că partea civilă i-a adresat, la rândul său, cuvinte jignitoare, inculpatul Preda Romis Andrei a mers la locuinţa sa, de unde a revenit având asupra sa o bâtă de baseball din aluminiu. Inculpatul a lovit partea civilă cu pumnul şi bâta de baseball în zona capului şi peste corp”, au precizat procurorii, potrivit gds.ro.

În timpul conflictului a fost lovită şi sora celui agresat, după ce a intervenit să-i despartă pe cei doi. Victimele lui Preda au avut nevoie de opt zile de îngrijiri medicale. Ele vor primi şi 12.000 de lei ca daune morale.

Gogoaşă a mai avut probleme cu legea, fiind cercetat în alte două cazuri pentru infracţiuni de lovire şi alte violenţe.

Citeste si...
Legislaţia actualizată va putea fi accesată gratuit pe internet