Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu, care candidează pentru funcţia de preşedinte executiv al partidului, a declarat, vineri, după şedinţa CExN, că speră ca sâmbătă să fie „un congres cât se poate de natural şi de normal”, precizând că ea contează pe voturile celor care o cunosc de 22 de ani.

„Sper ca mâine să avem un congres cât se poate de natural şi de normal, să dezbatem proiectele pe care le avem pentru ţară şi pentru oamenii care au aşteptări de la noi. Niciodată nu am alergat după funcţie, dar întotdeauna m-am străduit, cu ceea ce sunt eu, cu ceea ce pot eu, să aduc o contribuţie în aşa fel încât să fie un pic mai bine pentru toţi”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Citeste si...
Lucian Romaşcanu susține că PSD nu e vinovat în cazul deciziei CEDO în privința lui Kovesi

Ea a mai spus că va conta pe voturile celor care o cunosc de 22 de ani.

„Contez pe voturile colegilor care mă cunosc de 22 de ani. Nu este judeţ din această ţară în care eu să nu fi fost, în diferitele campanii, în diferitele misiune pe care le-am avut, inclusiv pe linie de învăţământ. Nu cred că sunt o persoană necunoscută faţă de care colegii care vin să voteze nu au suficiente date”, a mai spus Andronescu.