Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai celebri interlopi moldoveni, traieste una dintre cele mai zbucuimate povesti de dragoste alaturi de sotia lui, o bomba sexy plina de tatuaje!

Această prezentare necesită JavaScript.

Adrian Corduneanu si fratii lui au ajuns spaima Moldovei, si asta o certifica teancul de dosare penale pe care acestia le-au acumulat de-arandul anilor. Cel care a iesit mereu in fata, Adrian Corduneanu, ascunde o poveste de dragoste ca-n telenovela.

Desi este casatorit si are si doi copii, ai putea spune ca nimic nu ar putea merge rau, iar pozele recente arata cat de mult se iubesc cei doi in prezent.

Putini stiu insa trecutul palpitant pe care acestia l-au avut, dar mai ales transformarea spectaculoasa a femeii care a ajuns sa-l tina in teroare pe liderul grupului de interlopi moldoveni.

 Isi concureaza sotul la numarul de tatuaje

Ramona este o adevarata bomba sexy care a stiut cum sa puna piciorul in prag atunci cand s-a certat cu el la cutite. Bruneta si-a “ajustat” look-ul intr-un mod radical in ultimii ani, iar sotul ei a devenit atat de mandru incat acum defileaza cu ea peste tot.

Mai mult, “imblanzitoarea” celebrului interlop s-a “pliat” pe gusturile sotului, pasionat de tatuaje, si si-a umplut aproape tot corupul cu desene si inscriptii, cat sa-l ajunga din urma pe sotul ei.

Citeste si...  Mircea Diaconu, DOVADA pentru ANI. "Mi-au validat mandatul?"