Intre ei este o diferenta de 7 ani, dar nici asta si nici gurile rele nu ii impiedica sa se vada. Un nou cuplu-bomba ia cu asalt showbizul si da nastere unor controverse uriase.

ea-are-17-ani-el-24-un-nou-cuplu-bomba-ia-cu-asalt-lumea-mondena-si-creeaza-controverse_1_1_size2

Sora minora de 17 ani a lui Kim Kardashian, Kylie Jenner, se vede cu rapperul rebel Tyga, in varsta de 24 de ani. Desigur, diferenta de varsta si faptul ca ea este inca minora au dus la un scandal mediatic.

 Cei doi indragostit se lasa cu greu afectati de ceea ce zic cei din jurul lor insa, si calatoresc impreuna departe de obiectivele indiscrete ale paparazzilor americani. Recent, Kylie si Tyga au fost surprinsi in Franta si in Anglia si au tinut piept asa-zisilor admiratori, care i-au luat la intrebari in legatura cu relatia pe care o au.

Unii dintre ei au ajuns chiar sa-l faca pedofil si sa spuna ca, dupa ce i-a distrus viata fostei lui logodnice, acum vrea sa faca acelasi lucru cu mai tanara si naiva Kylie.

ea-are-17-ani-el-24-un-nou-cuplu-bomba-ia-cu-asalt-lumea-mondena-si-creeaza-controverse

 Tyga a fost logodit 3 ani cu cea mai buna prietena a lui Kim Kardashian, Blac Chyna, care i-a daruit si un baiatel. Cei doi urmau sa se casatoreasca anul acesta, insa au anulat logodna si s-au despartit, la cateva luni aflandu-se ca el si cea mai mica dintre surorile Kardashian-Jenner ar forma un cuplu.

Daca e gresit ca se vede cu ea si ce sanse are relatia lro, ramane sa ne spui tu in sectiunea de comentarii. Se potrivesc?

Citeste si...
Kim Kardashian, schimbare totala de look.