Bianca Slav ar fi pus nişte interlopi din Deva să atace echipa de filmare

 Bianca Victor

 După modelul basmului „Sarea în bucate”, se pare că Bianca şi Victor Slav s-au săturat de „mierea” pe care au ales să o „lingă” din borcanul pus la dispoziţie de Pro Tv.

Ziaristii postului de televiziuen care i-a organizat roşcatei nunta şi la care soţul ei încă lucrează ar fi fost agresaţi în timp ce încercau să-i filmeze. Multa lume a crezut că între Bianca şi postul Pro Tv va fi o relaţie de lungă durată, având în vedere apetenţa roşcatei pentru mediatizare.

Însă ce s-a întamplât joi seara în apropierea oraşului Deva infirmă faptul că această relaţie media ar fi perfectă.

O echipa a postului cu care Bianca se afla inca sub contract de exclusivitate a fost agresata de niste indivizi extrem de dubiosi in timp ce se tinea dupa masina in care se afla cel mai mediatizat cuplu la ora actuala din Romania.

Ziaristii ii insoteau pe cei doi pe drumul de intoarcere de la Budapesta, unde Bianca a anuntat ca se duce pentru a-si rezolva niste probleme de sanatate.

Agresorii pareau sa fie niste cunoscuti mai vechi ai roscatei si s-au aratat extrem de deranjati de prezenta ziaristilor care in zadar incercau sa explice ca roscata si sotul ei au semnat un contract cu postul de televiziune Pro Tv. Pur si simplu, indivizii nu venisera la discutie, ci la intimidare. Din fericire, si reporterul, si cameramanul au scapat fara nici o zgarietura din altercatie, alegandu-se in schimb cu o sperietura groaznica.

Atitudinea Biancai si a lui Victor Slav este de-a dreptul socanta. Postul Pro Tv e cel care le-a organizat nunta si cu care cei doi au semnat un contract de exclusivitate inclusiv pentru o anume perioada de timp dupa ceea ce se presupunea a fi cel mai frumos eveniment din viata lor. Practic, in schimbul unei sume consistente, sotii Slav au cedat drepturile de mediatizare a vietii personale postului respectiv.

In plus, daca Bianca se afla de putina vreme in curtea Pro Tv, despre Victor Slav se poate spune ca este, efectiv, creatia acestui post. Prezenta lui aproape seara de seara pe micul ecran l-a transformat intr-un star de prime time la Pro Tv, prin urmare comportamentul lui de acum este cu atat mai de neinteles. Colegilor lui de la Bucuresti nu le-a venit, pur si simplu, sa creada cand au auzit ce s-a intamplat la Deva.

 

Citeste si...
Nemulţumită! Andreea Marin pleacă de la TVR!