Bill Clinton e mare crai! De 13 ani, fostul preşedinte american se iubeşte cu afacerista Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, căreia îi oferă bani, potrivit unei reviste americane.

julie-tauber-mcmahon-getty-images

Fostul şef de stat, în vârstă de 67 de ani, îşi ajută amanta cu bani din fundaţia familiei. Dezvăluirile au fost făcute de revista „National Enquirer”, aceeaşi care a dat în vileag identitatea femeii cu care fostul preşedinte american are o relaţie secretă de 13 ani.

Poreclită de serviciile secrete „Energizer”, Julie Tauber McMahon, de 54 de ani, are mari probleme în afaceri. Publicaţia americană a intrat în posesia unor documente, care arată că Bill Clinton îi finanţează compania de energie cu bani din fondurile fundaţiei „Clinton Global Initiative”. El i-a oferit nu mai puţin de 2 milioane de dolari (6,6 milioane de lei) ca să iasă din impas. Aparenţele familiei perfecte pe care o aveau Bill şi Hillary Clinton s-au năruit ca un castel de nisip, după ce fostul preşedinte a aflat că Chelsea nu este fiica lui. În tot acest timp, amanta ajunsese să se simtă în căminul conjugal al lui Clinton ca la ea acasă.

A avut mai multe aventuri

Bill Clinton este cunoscut drept un mare fustangiu, punându-i coarne lui Hillary (66 de ani) cu mai multe femei. Printre amantele sale se numără Gennifer Flowers, Paula Jones, Liz Hurley, Barbra Streisand şi Monika Lewinsky.

Citeste si...
Bomba sexy cu care un important preşedinte ar fi făcut sex la Casa Albă.