Monica Gabor a ajuns în ţară, vineri noaptea, şi a plecat direct la Bacău, la priveghiul mamei sale

Monica GaborSurorile Gabor au ajuns în ţară şi se pregătesc pentru înmormântarea mamei lor, care a fost zdrobită de o stâncă, căzută de pe munte.

Monica, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu, care este stabilită în America, a aterizat după miezul nopţii pe aeroportul Henri Coandă. Era palidă, nemachiată, în negru şi vizibil afectată de cumplita veste pe care a primit-o. Nu a vrut să dea niciun fel de declaraţii jurnaliştilor.

Fără să scoata un cuvânt, s-a urcat în maşină şi a plecat în Bacău, unde o aşteaptă cele două surori – Ramona şi Alina, dar şi rude şi apropiaţi.

Trupul neînsufleţit al mamei sale, Veronica, a fost dus vineri seara la capela celei mai mari catedrale catolice din Bacău. La vederea sicriului, Alina a leşinat de durere. Nemâncată şi epuizată, Ramona a sărit repede să o ajute pe sora cea mare şi a luat aghiasmă pentru a o spăla pe faţă în speranţa că o să îşi revină.

După ce Alina şi-a revenit un preot a ţinut o slujbă de aproximativ o oră. Două dintre fiicele sale, Ramona şi Alina, au stat la priveghi şi s-au rugat în lacrimi la căpătâiul mamei lor, alături de câţiva apropiaţi.

Ramona Gabor, sora Monicăi, a ajuns vineri dimineaţă în Bucureşti. Ea a venit din Dubai, unde locuieşte de doi ani. Alina a venit din Italia, acolo unde lucrează.

Veronica Bulai, în vârstă de 54 de ani, a murit joi lângă Peştera Polovragi, în judeţul Gorj. O bucată de stâncă, de 7 kilograme, s-a desprins dintr-un bloc de piatră şi i-a căzut în cap.

În satul natal al Veronicăi Bulai, Fundu Răcăciuni, rudele vorbesc despre destinul familiei Gabor în care banii, gloria dar şi necazurile s-au amestecat de-al lungul anilor. Sora femeii este distrusă de durere.

Înmormântarea va avea loc luni, la ora 14, unde va veni şi fostul soţ al Veronicăi Bulai şi tatăl fetelor, Emil Gabor. Cei doi erau desparţiţi de mai mulţi ani.

Citeste si...
Klaus Iohannis, la un pas de SUSPENDARE

2 COMENTARII

Comments are closed.