Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ținut să transmită un mesaj de ziua Europei și arată că în această zi trebuie să ne plătim datoria față de Europa în ”solidaritate și respect” și acuză tabăra lui Klaus Iohannis că ajung la trădarea intereselor naționale în dorința de a face pe plac liderilor europeni.

Ziua Europei de 9 mai. Este o zi pe care trebuie s-o cinstim, fiindcă Europa e noua noastră casă. Azi facem parte din lumea civilizată a Uniunii Europene și asta e cea mai prețioasă realizare politică a noastră. Occidentul, de-a lungul istoriei moderne, ne-a ajutat, ne-a deprins cu civilizația și îi suntem îndatorați.

Dar e bine ca această datorie s-o plătim în moneda potrivită, în solidaritate și respect, în corectitudine și reciprocitate. Nu vreau să plătim această datorie cu contracte și concesiuni forțate, cu porturi și resurse naturale cedate, cu obediență politică și cedare de suveranitate.

Citeste si...
LIVIU DRAGNEA SI-A AGATAT TABLOURILE CU EL, PESTE CELE CU PONTA!

Nu vreau să permitem unora care se cred europeni până la trădare să angajeze România pe traiectoria unei colonii care s-a predat cu tot cu lideri și cu bogății.

Suntem un stat suveran, o națiune independentă, care nu datorează Europei decât o uriașă recunoștință. Toate celelalte calcule pe care Iohannis și susținătorii lui și le fac se vor izbi de vigilența noastră, de demnitatea și de mîndria acestui popor!”, scrie Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.