Cătălin Moroşanu a ajuns la spital, după ce l-a bătut pe Daniel Sam, în gala de la Cluj. Luptătorul de 34 de ani a fost suspect de fracturi costale și a avut nevoie de investigații.

Moroșanu a stat pe mâinile medicilor până la 4:00 dimineața, susține prosport. Chiar dacă s-a presupus că acesta ar putea avea probleme grave, Cătălin Moroşanu a scăpat de griji, primind ok-ul doctorilor.

Moroșanu a ajuns la podea după o lovitură de genunchi necruțătoare a adversarului său. Momentul a avut loc în prima repriză, acesta fiind motivul pentru care s-a preferat ca sportivul nostru să fie investigat.

Cătălin Moroșanu, ultimul meci în România
„Îmi vine să plâng”, a declarat Morosanu la finalul luptei, cuprins de emoțiile uneoi săli arhipline, pentru ca apoi să facă un anunț total neașteptat: „Este ultimul meu meci în Romania, mă bucur că am luptat aici în Ardeal alături de voi”.

Citeste si...  Daniel Ghita il ameninta pe Morosanu! "Daca nu are curaj sa lupte cu mine, sa se retraga"

După acest succes, Moroșanu a ajuns la 48 de victorii, dintre care 28 obținute înainte de limită și 11 înfrângeri. De cealaltă parte, britanicul a suferit a 17-a înfrângere din carieră.

În aceeași gală, Benny Adegbuyi l-a învins la puncte pe croatul Mihajlevic, după o rundă de prelungiri.