Se bănuie că Bianca şi Victor au adunat o mica avere

nunta_bianca_dragusanu_1_3f043f125d

 Bianca e doamna Slav, aşa cum şi-a dorit, iar după atâta agitaţie şi nervi întinşi la maximum, Bianca (31 de ani) şi Victor (33 de ani) au răsuflat uşuraţi ieri dimineaţă, când au numărat banii: nu au ieşit în pagubă, ba chiar au strâns o mică avere, după ce au scăzut tot ce aveau de achitat.

Se pare că Bianca şi Victor au făcut o afacere bună cu nunta lor. Asta pentru că mirii au ieşit pe plus după ce au adunat banii din darul de nuntă şi au scăzut cheltuielile pe care le-au făcut pentru cea mai importantă petrecere din viaţa lor, scrie presa mondenă.

Chiar dacă n-au venit toţi invitaţii “ofertaţi” iniţial, Bianca şi “băiatul de la Meteo” nu au rămas cu buza umflată la capitolul “încasări”. Se presupune că în medie, cei circa 200 de nuntaşi au cotizat cu câte 300 de euro de familie. Cum naşii şi părinţii mirilor, dar şi invitaţii cu dare de mână au fost ceva mai darnici, dimineaţă, când au tras linie şi au adunat şi sumele oferite de oaspeţii cu situaţie financiară mai modestă, mirii au adunat în jur de 60.000 de euro! Adică, cel puţin 30.000 de euro i-au dăruit naşii şi rudele mai apropiate?!

Chiar dacă nunta lor a părut una scumpă, în realitate, Bianca şi Victor nu au investit prea mulţi bani în acest eveniment. Se ştie că evenimentul a fost susţinut din contractele de publicitate, iar multe dintre firmele implicate sau din interpreţi nu au primit nici un ban pentru serviciile lor.

Mai exact, au achitat în jur de 10.000 de euro pentru organizarea impecabilă de la restaurant. Patronul complexului unde au petrecut le-a oferit o reducere substanţială la meniu, deţinătorul hotelului, la fel, a tăiat 50% din preţul camerelor pentru invitaţii celor doi, iar hainele au fost luate gratis de la designeri. Şi toate astea, în schimbul reclamei, întrucât un astfel de eveniment important nu avea cum să treacă fără să fie îndelung mediatizat. Una peste alta, Bianca şi Victor s-au ales cu o mică avere în urma acestei nunţi, mai exact 20.000 de euro. (I.G.)

 

 

Citeste si...
Cum îşi va petrece noaptea aceasta Bianca Slav?!