„Să ai tupeul să rupi un partid de dreapta şi a doua zi să vorbeşti de unificarea dreptei? Trebuie să fii deosebit de nesimţit”

 berceanu basescu

Fostul ministru al Transporturilor Radu Berceanu a explicat, într-un interviu, de ce proiectul politic iniţiat chiar de către Traian Băsescu, PMP, nu a reuşit să se impună în preferinţele electoratului în cadrul alegerilor europarlamentare şi de ce acest proiect nu are niciun viitor.

Berceanu

„PMP a luat la alegeri mai puţin decât Mircea Diaconu. Şi încă a luat cât a luat cât s-a crezut că va fi o mare chestie şi mulţi, mai ales frustraţii, au văzut un loc unde să se vâre şi ei. Şi la primul duş pleacă toţi. Nu pleacă cei din conducere care rânjesc din spatele Elenei Udrea pe ecran. Pleaca baza. S-a terminat.

Eu îi ştiu pe unii dintre ei. Destructurarea a început din seara alegerilor. Nu mai interesează pe nimeni, nu mai contează. A zburat puiul cu aţa! Nu putem să măsurăm acum, dar am 24 de ani de politică în spate, credeţi-mă, dacă mai au acum 1,5 %!”, a declarat Radu Berceanu.

Radu Berceanu explică de ce nu a reuşit PMP să câştige interesul electoratului, în ciuda eforturilor depuse de Traian Băsescu în acest sens.

„Ca să vezi, a dat comandantul un ordin şi ăştia, la fel ca PD, nu l-au respectat! Mesajul electoratului a fost aşa: pe tine te plăcem, te votăm, dar când vrei să ne bagi pe gât diverse chestii, nu le vrem. Vedeţi, cum să ai tupeul, chiar nesimţirea, să rupi un partid de pe dreapta şi a doua zi să vorbeşti de unificarea dreptei? Trebuie să fii deosebit de nesimţit să faci aşa ceva”, a spus Berceanu.

Citeste si...  Codrin Stefănescu, întrebat de ce PSD numește miniștri cu probele penale: "Pentru că putem"