Gazzetta dello Sport a anunţat, săptămâna trecută, că Rangers a activat clauza de cumpărare definitivă a lui Ianis Hagi, de la Genk, pentru suma de 5 milioane de euro.

Lazio insistă pentru Ianis Hagi
Mai multe grupări din Europa erau însă interesate de serviciile tânărului jucător român. Iar una dintre ele nu renunţă la ideea de a-l transfera, în ciuda faptului că mutarea la Rangers abia a fost perfectată.

Sunday Post scrie că Ianis Hagi ar putea ajunge, în cele din urmă, în Italia, acolo unde Lazio îl aşteaptă cu braţele deschise. Dacă nu în această vară, în fereastra de mercato din iarnă.

„Între timp, Lazio nu şi-a pierdut speranţa că-l poate aduce pe Ianis Hagi. Managerul Simone Inzaghi şi directorul sportiv Igli Tare sunt admiratori ai mijlocaşului, iar Lazio nu este convinsă că este totul pierdut.

Să cumperi un jucător şi să-l vinzi imediat e un lucru care teoretic riscă să fie sancţionat de FIFA, însă, având în vedere criza provocată de coronavirus, mai multe regului ar putea fi schimbate în perioada de transferuri din vară.

Citeste si...
Ianis Hagi, vedeta scoțienilor. Ovaționat de suporterii extaziați

Lazio mai are şi altă alternativă: să mai aştepte până în ianuarie şi să revină atunci cu o ofertă pentru cei de la Rangers.”, scriu cei de la Sunday Post.

Ianis Hagi, transferat de Rangers
Fotbalistul de 21 de ani fusese împrumutat până în vară de Genk la Rangers, iar scoţienii aveau opţiune de transfer definitiv. Pe care au activat-o săptămâna trecută, conform italienilor de la Gazzetta dello Sport.

Trupa antrenată de Steven Gerrard s-a decis să vireze 5 milioane de euro în contul celor de la Genk, în condiţiile în care Ianis Hagi era în atenţia mai multor echipe. Una dintre ele era Lazio, grupare care se luptă cu şanse reale la titlu în acest sezon din Serie A.

Italienii scriu acum că preţul lui Ianis Hagi s-a dublat, însă Lazio ar putea pune pe masă 10 milioane de euro pentru fotbalistul român.