Dumnezeu s-o ierte pe Marioara Zavoranu , Dumnezeu s-o ajute pe milionara Oana care de acum va avea in jurul ei vulturi, lupi si hiene gata sa o sfasie pentru o bucata de....avere !
Dumnezeu s-o ierte pe Marioara Zavoranu , Dumnezeu s-o ajute pe milionara Oana care de acum va avea in jurul ei vulturi, lupi si hiene gata sa o sfasie pentru o bucata de….avere !
Inmormantare cu peripetii, rasturnari de situatie si, deci, o duminica agitata in familia Oanei Zavoranu ! Inca de la primele ore ale diminetii se adunasera la usa cimitirului „Eternitatea” o multime de oameni, de la cunoscuti si curiosi pana la rude directe. Faptul ca portile au ramas inchise ore intregi a declansat un adevarat scandal care s-a soldar cu violente si chiar cu imbrancirea oamenilor, a presei si a oricui le-a picat in cale celor angajati de Oana Zavoranu sa tina usile cimitirului ferecate. Haosul a capatat la un moment dat asemenea proportii incat fortele de ordine au apelat din greu si nejustificat la spary-uri lacrimogene care au afectat oameni in varsta, oameni simpli si fara dorinta de a se bate cu cineva, ci doar de a pune o floare si a aprinde o lumanare la capataiul Marioarei Zavoranu. La un moment dat, in fata portilor ferecate ale cimitirului se gaseau unchiul Oanei, cel pe care a avut ea mare dusmanie mereu, si bunica ei naturala, femeia care a nascut-o pe Marioara Zavoranu si apoi a dat-o spre infiere. In acest context, al unor tensiuni maxime,. Oana Zavoranu a decis  brusc sa anunte amanarea inmormantarii mamei sale pana marti, din cauza incidentelor care au loc la cimitir. Ea a intrat in direct prin telefon la Antena Stars si a fost preluata de toate televiziunile care astfel au aflat in timp util de rasturnarea planului initial, cel al inmormantarii in cursul zilei de duminica. Oana si-a justificat decizia prin faptul ca este revoltata de ce se intampla la cimitir. „Mama mea este bine conservata, este imbracata ca o regina, va avea o inmormantare cum nu s-a vazut. Le spun celor care fac scandal la cimitir sa plece acasa, este inadmisibil ce fac acolo. Este un cimitir privat, este al meu si fac ce vreau cu el”, a spus bruneta.
Unii chiar au crezut aceasta varianta. Altii, cunoscand-o, au intuit ca e vorba doar despre o incercare de a „sparge” multimea adunata si infuriata care statea de ore bune la cimitirul Eternitatea. Cert este ca, exact cand oamenii se asteptau mai putin, pe la orele 18.00, alaiul Oanei Zavoranu a intrat pe portile cimitirului in huiduielile celor tinuti in afara acestuia. Cum o singura televiziune a avut acces inauntru, imediat s-a aflat ca pana si acest moment special, tragic si plin de incarcatura emotionala…..a fost speculat si ca ar exista un contract incheiat cu Antena Stars, contract care permitea televiziunii cu pricina sa filmeze intreaga inmormantare de la fata locului. Asa se face ca, lucru extrem de rar in regulile ortodoxiei si nu numai, slujba de inmormantare a inceput spre ora 19.00, asa se face ca brusc Oana Zavoranu a imbratisat-o pe bunica ei trecuta de 80 de ani, pe care o tinuse la poarta doua zile fara sa-i permite accesul in cimitir, asa se face ca brusc Zavo l-a „iertat” pe Gigicu si ca, nici mai mult nici mai putin, il tinea de brat si ii soptea la ureche cate ceva. Camerele de luat vederi filmau, nu ? 
 
Un spectacol s-a incheiat azi, altele vor incepe de maine. In mod cert, nimic nu a fost ce s-a dorit sa para si nimeni nu s-a lasat inselat de scenele de „iubire” subita dintre de-acum milionara Oana Zavoran si rudele ei pe care, pana mai ieri, ne le scotea din amenintari si blesteme. Dumnezeu s-o ierte pe Marioara Zavoranu , Dumnezeu s-o ajute pe milionara Oana care de acum va avea in jurul ei vulturi, lupi si hiene gata sa o sfasie pentru o bucata de….avere !
Citeste si...  Cei trei sfinti salveaza Romania