Fostul preşedinte al LPF Dumitru Dragomir a declarat, luni, că se simte hărţuit după ce a fost trimis în judecată de DNA într-un al treilea dosar penal, în care este acuzat de luare de mită şi complicitate la spălare de bani, informează Antena3.

„Mă lasă ăştia pe mine în pace? Dacă am scăpat achitat din două dosare DNA, vă daţi seama ce e pe capul meu, ce premiu s-a pus pe capul meu? Bineînţeles că mă simt hărţuit. Dacă dau de judecători cinstiţi, voi fi achitat, dacă dau de judecători care fac parte din câmpul tactic, o să mă nenorocească, o să mă curăţ. Şi aşa am o vârstă…O să mă omoare. Să mă omoare, asta e viaţa! Am trăit destul. Să mă cureţe, ce să mai! Nici câinii turbaţi nu sunt ca ăştia”, a declarat Dumitru Dragomir.
Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal Dumitru Dragomir şi fostul director al RCS&RDS SA Ioan Bendei au fost trimişi în judecată sub control judiciar pentru luare de mită şi complicitate la spălare de bani şi respectiv dare de mită şi complicitate la spălare de bani.

Citeste si...  Nuţu Cămătaru se bucură de libertate şi de mare