LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, ROMÂNI! La 100 de ani de când ai devenit Mare, chiar dacă ai fost divizată ulterior, noi îți dorim sănătate și te celebrăm, cu bucurie, duminică de duminică! Astfel, mâine, de la ora 15.00, ne bucurăm și omagiem un brand national. Doar pentru a trai satisfactia ca ai vizionat un imens actor contemporan. Îl vom aplauda și asculta pe actorul, poetul, membru al Uniunii Scriitorilor, marele om de cultura roman, maestrul DOREL VISAN!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

Are excelență și înțelepciune. Astfel, e demn si inalt, cu aceeasi vitalitate si exuberanta ca atunci cand se plimba dintr-un colt al marelui ecran in altul al vietii, incercand sa cucereasca definitiv profesia, taina.de actor maestrul DOREL VISAN

Citeste si...  PAUL SURUGIU (FUEGO) O CELEBREAZA PE ILEANA STANA IONESCU LA EMISIUNEA"DRAG DE ROMANIA MEA",DUMINICA,PE TV2!

Ne vom înclina unei taine surprinse la timp, unui mister, luciditatii, unui nemuritor mester de profil, ganduri si caractere ale cinematografiei romanesti.
A calatorit prin viata numai la clasa intai, adulmecand succesul, fermecand cu iscusinta publicul.
Voiajului sau maiestuos a poposit pe-atatea ganduri si trairi incat aeronava a ajuns invincibila. Un voiaj ce e neintrerupt si care are imensa, covarsitoarea onoare de a determina spectatorul sa mearga acolo unde apare numele sau, fara sa se gandeasca la piesa, la rol, la interpreti, la text. maestrul DOREL VISAN! #dorelvișan #dragderomâniamea #paulsurugiufuego