Fostul șef PSD Mehedinți, Adrian Duicu, a declarat că sunt „prostii” și „porcării” ce a apărut în presă despre revenirea sa în politică în tabăra Pro România și a spus despre coordonatorul județean care a demisionat recent din Pro România că „ăla e cel mai bun om pe care l-a avut județul”.

„Nu, nu comentez prostiile alea, alea sunt o porcărie. Nu am nicio treabă eu cu politica, cu nimic, sunt prostii de-ale (neinteligibil -n.red.) care-a mai fost pe aici. Nu am nicio treabă eu cu așa ceva. Nu mă interesează”, a declarat Duicu.

El a mai pus că nu ocupă nicio funcție în Pro România. „Nu sunt nimic, nimic, nu, nu”, a afirmat acesta.

Întrebat despre demisia fostului coordonator Pro România din Mehedinți, Adrian Duicu a reacționat: „Nu, ăla e cel mai bun om pe care l-a avut județul”.

Citeste si...
Dentistul criminal! Cât de riscantă poate fi o singură vizită la stomatolog?

Duicu nu a dorit să ofere mai multe explicații și a închis telefonul.

Fostul coordonator al Pro România Mehedinți, Cornel Stroescu, și-a anunțat ieri demisia din partid, motivând: „Asistăm în aceste zile la transformarea Pro România într-un PSD mai mic, o anexă a acestui partid. Cooptarea în rândurile formațiunii politice a foștilor baroni locali ai PSD-ului nu face decât să conducă automat la îndepărtarea membrilor onești și demni ai partidului, căci, Pro România s-a îndepărtat de la obiectivele declarate ale unei construcții politice noi”.

Presa locală a scris că Adrian Duicu a fost instalat de Victor Ponta șef la Pro România Mehedinți