Helmuth Duckadam, președintele de imagine al echipei Steaua, a făcut câteva precizări pe tema „cazului Sânmărtean”. Oficialul a afirmat că este nedumerit de reacția avută de mijlocaș.

22duckadam-465x390

Helmuth Duckadam a afirmat că Lucian Sânmărtean nu avea de ce să se supere pe Costel Gâlcă pentru că antrenorul l-a schimbat în derby-ul cu Dinamo. Erou de la Sevilla este de părere că, astfel, un jucător are ocazia de a culege ovațiile spectatorilor.

„Este adevărat că nu era prea fericit Lucian la schimbare. Nu ştiu de ce s-a supărat şi nu înţeleg, în mod normal nu ai voie să te superi atât timp cât orice schimbare este în folosul echipei. Lucian se supără repede deoarece el joacă la Steaua din plăcere. Antrenorul face schimbare şi pentru jucător, ca să fie aplăudat de spectatori. Eu sper ca antrenorul să gestioneze bine această situaţie, pentru că este în folosul echipei. Jucătorii trebuie să respecte deciziile antrenorului. Antrenorul trebuie sa fie şef și pe teren, şi în vestiar”, a spus Duckadam la Look TV.

Citeste si...
Duckadam, bolnav sau speriat?