Sebastian Chitoșca un fost fotbalist de la FCSB unul dintre puștii pe care Gigi Becali spera să încaseze zeci de milioane de euro, a povestit prin ce dramă a trecut în ultimii ani.

Un fost fotbalist de la FCSB a trecut printr-o adevărată dramă
Fotbalistul care a fost cumpărat de FCSB de la Ceahlăul Piatra Neamț înm ianuarie 2016 în schimbul sumei de 50.000 de euo a decis să își pună ghetele-n cui după ce fratele său a fost la un pas de moarte. Sebastian Chitoșca a dezvăluit prin ce momente dificile a trecut în ultimii ani alături de familia sa.

”Cel mai important motiv al meu pentru a mă retrage din fotbal, pe lângă chestiile astea, că nu am avut condiții bune pentru a mă exprima în continuare ca fotbalist, condiții pe care le voiam eu, a fost ce s-a întâmplat cu fratele meu.

A venit în concediu, cu familia… el este stabilit în Germania de zece ani, a lucrat șapte ani acolo, acum nu mai lucrează că nu mai poate… având urmările de la acel incident… Deci a venit în concediu în țară vara trecută, s-a dus la o terasă, ca să mănânce și el, ca tot omul, niște mici, cu doi prieteni… El avea euro la el și ca să acopere nota de plată, auzind pe cineva că se acceptă euro, la bar, a zis „OK, o să plătesc cu euro și o să-mi dai tu restul”.

Nota de plată era undeva la 100 și ceva de lei. Dând 100 de euro, a așteptat și el restul. Un individ, un criminal, că nu pot să-l numesc altfel, pentru că a mai făcut închisoare 15 ani tot pentru crimă, și are patru ani „coadă”, eliberat cu legea aia a compensației… nu știu exact cum că n-am de unde să știu… fiind prieten cu patronul de acolo, a zis că „Ce rest mai vrei, mă?!”, că nu știu ce și nu știu cum…

Fratele meu i-a spus „Cum?! Ți-am dat banii, dă-mi restul! Ești chiar așa…”… Și l-a jignit… i-a zis „Ești chiar așa…”, nu știu dacă pot să zic… Ce mai, l-a făcut „țigan”… i-a spus „Ești chiar așa de țigan?!”… Pentru că era țigan și arăta ca un țigan! Omul fiind unul masiv. Când s-a întors fratele meu după ce l-a jignit și i-a spus „țigan”, ăla i-a dat un pumn direct în cap, fratele meu a căzut cu capul de marginea terasei, exact de muchia marginii, de lemn, a căzut și acolo a rămas”, a povestit Sebastian Chitoșca.

Citeste si...
Europarlamentarul Cătălin Ivan: CEx-N "PSD va fi ca în povestea lui Ali Baba şi cei 40 de hoţi"

”Smurdul a venit foarte repede și l-a dus la spital, dar fratele meu era deja în comă de gradul IV. Creierul mic inundat de sânge, la creierul mare hematom. A fost transportat de urgență la Iași, a fost operat la Iași, operația a reușit, a oprit sângerarea, iar la două zile după operație fratele meu dădea să deschidă ochii, dar nu putea…

M-a anunțat soția mea… Doamne…și mi-a spus direct „Vezi că Vlad e în comă, la spital!”. M-am urcat în mașină și am ajuns acolo în patru ore și un pic… Patru sute și ceva de kilometri… Nebunește am condus… Am ajuns la fratele meu, era deja la Iași, nu puteam să intru la el, am așteptat până zilele următoare… După două zile de la operație doctorul a zis că „Nu e bine… Trebuie să-l operăm iarăși”…

L-au operat iarăși, ne-au spus că primele 24 de ore sunt critice, ne rugam să treacă și peste operația asta… cu toate că, de la impact, i s-au dat 6% șanse de viață, iar, dacă trăiește 99% rămâne legumă… Acuma nici noi nu mai știam, să trăiască, să nu mai trăiască… Noi cum îl știm pe Vlad, nu puteam să acceptăm să trăiască așa, ca o legumă… Îl chinuiam… Nici nu știam cum era mai bine… Dar ne rugam să trăiască, evident!

În fiecare zi, zi de zi, ne-am dus Piatra – Iași, Iași – Piatra, noi nu aveam dreptul la informații, fiind la terapie intensivă nu putea să-ți dea nimeni informații despre starea lui. Așteptam cu sufletul la gură ora unu, când era vizita…”, a mai spus Chitoșca.

Sebastian Chitoșca e pregătitor auto la vopsitorie
Acesta a decis să se lase de fotbal și s-a mutat alături de familia lui în Germania, acolo unde lucrează la o vopsitorie auto. ”Am luat decizia cu soția mea să ne mutăm în Germania, să fim alături de familie, definitiv. După două luni m-am angajat cu carte de muncă… Îmi vine să și râd… Pregătitor auto la o vopsitorie care lucra pentru niște reprezentanțe, un loc de muncă OK. Mi-a plăcut, am învățat meserie”, a mai spus Sebastian Chitoșca.