La 73 de ani, cântărețul rock Petre Magdin, fost realizator al emisiunii rock „Întâlnirea de la miezul nopții” la TVR 1, a suferit un accident cerebral și trece prin momente dificile.

Magdin

Soția artistului a dezvăluit că Petre Magdin nu se simte prea bine și că se recuperează cu exerciții recomandate de un medic român plecat să profeseze în SUA.

Magdin

„Nu mai este niciun secret ca sotul meu, Petre Magdin, trece printr-o stare de sanatate nu prea buna…! Am citit acum in presa ca Petre Magdin este in stare foarte grava si ca a facut atac de cord! Vreau ca toti fanii sotului meu, sa stie ca Petre nu a facut atac de cord, multumim lui Dumnezeu, are o inima sanatoasa, dar, pe un fond de oboseala si stres, a facut Atac Cerebral Ischemic, o forma usoara! Acum, merge mai bine, mananca singur… Este adevarat ca trecem printr-o stare sufleteasca foarte, foarte grea, nimanui nu i-ar fi usor in astfel de momente! Noi va multumim din suflet pentru toata sustinerea morala, va imbratisam si va iubim neconditionat! Va multumim tuturor ca ne sunteti alaturi in aceste momente foarte grele!”, a anunțat Ana Magdin.