Mama vedetei nu mai vrea să audă de Nelu Crudu şi s-a hotărât să divorţeze

Daniela tata

Familia Danielei Crudu trece printr-o perioada extrem de dificila! Mama vedetei, Florica, a bagat recent divort si vrea separarea definitiva de Nelu, tatal Crudutei! Cei doi, Florica si Nelu, traiesc separati de mai bine de 10 ani! Ea in Italia, la munca, iar el intr-un apartament din Ferentari!

Desi Daniela Crudu impreuna cu sora ei s-au luptat foarte mult ca parintii lor sa nu divorteze, inevitabilul s-a produs! Florica a depus actele de divort la o judecatorie din Bucuresti si vrea separarea definitiva de Nelu, tatăl simpatic al Crudutei.

Se pare că Florica ar fi nemultumita de faptul ca Nelu nu munceste si n-a fost niciodata un barbat de casa, iar ea s-a spetit ani de zile, muncind in Italia, pentru a le putea trimite bani fetelor ei.

Pe de alta parte, si Nelu a acuzat-o de mai multe ori in presa pe Florica ca si-a parasit fiicele la varsta adolescentei, iar el le-a fost fetelor si mama, si tata! Nu de putine ori a povestit Nelu cat de greu i-a fost sa aiba grija de fete si ca a fost un tata foarte bun, lucru confirmat in mai multe randuri atat de Daniela, cat si de Ana, sora Crudutei.

 

Citeste si...
Italia își redeschide restaurantele, dar cu reguli stricte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.