Părinţii fotbalistului și-au pierdut casa

Lobont

Ioan şi Lenuţa Lobonţ n-au scăpat de ce le era mai frică. Vila cu un etaj în care locuiau, amplasată pe un teren de 1.012 metri pătraţi, şi o a doua proprietate de 593 de metri pătraţi, pe care intenţionau să-şi ridice o altă locuinţă, ambele situate în comuna ilfoveană Cernica, au fost vândute la licitaţie.

Nu din dorinţa lor, ci la cererea unei bănci, care a vrut astfel să recupereze o datorie neachitată. Datorie pe care n-o făcuseră ei, ci fiul lor, Bogdan, portarul lui AS Roma şi al naţionalei României! Mai exact, fotbalistul a făcut în 2009 un împrumut bancar de 200.000 de euro, plănuind să se lanseze în afaceri în capitala Italiei. Creditul i-a fost acordat contra unei garanţii ipotecare, iar părinţii au fost de acord să-l gireze cu o vilă şi cu un teren pe care şi le cumpăraseră cu bani primiţi din partea fiului. Pentru că businessul nu i-a mers cum trebuia, Bogdan a acumulat restanţe peste restanţe la plata ratelor, deşi este plătit cu 800.000 de euro pe an de AS Roma, iar banca a pus piciorul în prag şi i-a executat silit pe Ioan şi pe Lenuţa Lobonţ.

Lobont (2)

Problema e că aceştia s-au certat între timp cu băiatul lor, care n-ar prea mai vrea să-i ajute! Vila în care locuiau părinţii sportivului a avut un preţ de plecare al licitaţiei de 138.000 de euro, iar terenul a avut un preţ de plecare al licitaţiei de 59.000 de euro. Ambele au fost cumpărate de o singură persoană, unica participantă la licitaţie, cu suma de 197.000 de euro, adică exact preţul de pornire însumat al celor două proprietăţi. Operaţiune în urma căreia părinţii lui Lobonţ sunt obligaţi să-şi părăsească fostele proprietăţi în cel mult o săptămână.

 

Citeste si...  Războiul dintre Marcel Toader şi Anamaria Ferentz nu se mai termină?