catalian_ponor

La Olimpiada de la Atena, în urmă cu 10 ani, Cătălina Ponor a fost desemnată cea mai bună gimnastă a lumii. Constănţeanca s-a întors atunci acasă cu pieptul plin de medalii la care se uită acum cu lacrimi în ochi. Aurul medaliilor era alamă care, în timp, a coclit.

După un deceniu de la marea performanţă a Cătălinei Ponor de la Atena – două medalii individuale la sol, respectiv bârnă – gimnasta constată că a fost păcălita ca la piaţă, pe vremea când se vindeau inele din cupru pe post de bijuterii preţioase. Cei care au realizat medaliile de la Atena au folosit material prost, care, în timp, a coclit.

„Mi-aş fi dorit să arate impecabil. E muncă mea de ani de zile şi mi-aş fi dorit să o păstrez intactă. Toate medaliile din Grecia au coclit! Măcar de-ar părea murdare…îmi pare foarte rău de ele. Mama a fost cea care şi-a dat seama. Ea avea grijă de ele cât timp eu am fost plecată în cantonament. Mi-a spus că cele de la olimpiada au coclit şi s-au făcut urâte. Când am ajuns casă, am rămas şocată. Am înţeles că şi fostele mele colege au medaliile coclite. Chiar şi cele de la canotaj au păţit la fel”, a povestit Cătălin Ponor, la Ştirile Kanal D.

Citeste si...  10 lucruri pe care femeile le pretuiesc mai mult la un barbat