În loc să o ducă acasă, a făcut sex cu ea chiar în maşina răpitorului

media_138184321933218600
Poliţistul îndrăgostit

Un politist dintr-o localitate de langa Iasi s-a indragostit de adolescenta pe care avea datoria sa o gaseasca si s-o aduca inapoi parintilor.

Povestea a avut loc in comuna Tatarusi din Iasi, acolo unde agentul Daniel Avarvarei a activat pana acum cateva saptamani si avea misiunea sa dea de urma unei fete despre care parintii anuntasera ca a disparut de acasa. Politistul a reusit in cele din urma sa dea de urma tinerei de 15 ani, insa in loc s-o aduca acasa, s-a indragostit de ea si a… violat-o.

Catalina provine dintr-o familie foarte saraca si avea o relatie foarte proasta cu parintii ei. La inceputul anului trecut, ea a fost ademenita de capii unei retele de proxeneti si a ajuns sa se prostitueze la o pensiune de langa Pascani. Pana la urma, vasnicul politist a reusit sa dea de un fir care sa-l duca la pustoaica. Insa in loc s-o ajute, el i-a propus sa faca sex cu el, chiar in masina unuia dintre proxeneti. „In incinta autoturismului, pe bancheta din spate, inculpatul Avarvarei Daniel Marian a intretinut un raport sexual cu partea vatamata, in timp ce inculpatul Craciun Radu Constantin (proxenetul n.r.), conform celor spuse de partea vatamata, ar fi stat chiar pe scaunul din fata. Inculpatul Craciun Radu Constantin a determinat-o pe partea vatamata sa intretina raportul sexual cu politistul Avarvarei Daniel Marian, spunandu-i ca acesta o poate ajuta, convingandu-i pe parintii ei sa isi retraga plangerea de disparitie. Inculpatul Avarvarei Daniel Marian cunostea faptul ca parintii partii vatamate sesizasera disparitia acesteia de la domiciliu, deoarece dupa cele afirmate de partea vatamata, chiar el i-ar fi spus ca este cautata de organele de ancheta”, se precizeaza in rechizitoriul procurorilor.

media_138184345949130800

Povestea nu se opreste, insa, aici. Dupa ce si-a facut de cap, politistul a vrut sa impartaseasca senzatiile tari cu un alt coleg de-al sau, Ciprian Moineaga. De data aceasta, partida de amor s-a petrecut chiar in sediul sectiei de politie. „Aceasta i-a spus ca nu doreste sa intretina cu el raporturi sexuale si i-a adus la cunostinta organului de politie ca are doar 14 ani. Conform celor declarate de partea vatamata, invinuitul Moneaga Ciprian Nicu i-ar fi spus ca daca nu doreste sa intretina raporturi sexuale cu el, il va determina pe inculpatul Pascu Gheorghe sa o abandoneze in localitatea Tatarusi. A inceput sa o dezbrace de bluza si a ramas in blugi si sutien. Vazand ca nu poate scapa, partea vatamata i-a spus ca nu intretine raporturi sexuale decat cu prezervativ, sperand ca politistul nu are. Invinuitul Moneaga Ciprian Nicu avea insa prezervative in biroul sau, iar partea vatamata a fost nevoita sa intretina raporturi sexuale cu el, chiar in incinta postului de politie. Initial, invinuitul Moneaga Ciprian Nicu a condus-o pe partea vatamata intr-o incapere aflata pe partea opusa intrarii in sediu, intr-o camera de mici dimensiuni, unde pe jos erau niste scanduri. I-a cerut sa-si dea pantalonii jos, in timp ce se dezbraca si el, invinuitul fiind in uniforma de politist. Datorita pozitiei incomode, invinuitul Moneaga Ciprian Nicu i-a cerut partii vatamate sa mearga la biroul unde se afla o canapea. Mai intai, invinuitul a luat patura care acoperea canapeaua si a asezat-o in geam pentru a nu fi vazut din experior”, au mai aratat anchetatorii.

 

Citeste si...
Cum sa reinventezi sexul in pat.