Ieșire dură a fostului ofițer SRI Daniel Dragomir după ce 30 de magistrați din toată țara au protestat joi pe treptele Palatului de Justiție din Bruxelles, împotriva modificării legilor justiției de către coaliția PSD – ALDE.

Printre magistraţii prezenţi s-au aflat Cristi Danileţ, fost membru CSM, Cristian Ardelean, procuror dat afară de la DNA Oradea după apariţia unei înregistrări în care, alături de colegi, plănuia să-i „liniştească” pe unii judecători prin inventarea unor dosare penale, George Bucurică, procurorul din Oraviţa acuzat de hărţuire sexuală, Alexandra Lăncrănjan, procurorul DNA care instrumentează deja de câţiva ani dosarul Tel Drum, fără să-l trimită în instanţă.

Citeste si...
Socant! Fotbalist Edwin Espinoza a fost împuşcat mortal în faţa casei sale

„Romania vesnic surprinzatoare. Si tupeistă.

Pe zi ce trece, ne indreptam spre un stat esuat. Asa e cand “marea coalitie” sta ascunsa cu fundul pe milioane de voturi si isi bate joc de romani.

Oamenii i-au ales ca sa guverneze nu sa planga prin studiourile TV sau pe facebook. Cor de bocitoare, nu de guvernare.Le va trimite oare Timmermans pachetele la puscarie?”, scrie Daniel Dragomir pe Facebook.